Jag har blivit 2!

Påsken var en rolig högtid! Som ni kanske redan sett var jag påskkärring, och på påskafton var vi på påskparad i stan. Där träffade jag bland annat min kompis Matilda, som var kanin dagen till ära. Efter det åkte vi till Kil och bjöds på stort påskkalas. Påskägg fick jag flera stycken, med olika men lika roliga innehåll.



När påsken var över var det dags att tvaga bort sminket, det gällde både för mig och lillebror. Det är trångt men hjärtligt roligt i badkaret... William kan också skvätta vatten bra nu.



Helgen därefter var det ytterligare en högtid - min födelsedag! Redan på fredagen kom mormor, morfar, Anna och Alfred hit. Jag hade längtat hela veckan!! Alfred och jag umgicks hela helgen, han tog hand om mig på alla sätt. Allt från att byta blöja till att lyfta upp mig i rutschkanan. Åh vad kul det var!

Vi hade supermysigt!

Jag blev firad av så många... Ni ska få se lite av det här:


Födelsedagsmorgon, och paket i sängen. Willie fick också ett och annat paket så han inte blev ledsen. De här solglasögonen fick vi av Anna och Alfred. (Pyjamasarna av gammelfarmor.)

Av mamma och pappa fick jag den här.
Nu måste man inte gå till lekparken bara för att gunga alltså!



Av mormor och morfar fick jag en skrinda.

Farfar, Elise och gammelfarmor Maj var här, och fastrar och farmor och gammelmorbror och ... allt möjligt.


Paketöppning utomhus.


Wille umgås lite med farfar och gammelfarmor.


Björn, William, Björn.

Stickan och G-mormor var också här såklart - med dragspel, tårtor och sånger. Och så lite kompisar: Matilda, Vidar och Lova.


Matilda och jag dansar till dragspelet.

Det var ett fantastiskt kalas på söndagen, och jag får skicka ut ett tack till alla som gratulerade mig! Förresten fick William en tand på min födelsedag, så nu hänger våra tandborstar jämte varandra i badrummet. På tal om William så får jag nog erkänna att han säger ma-ma nu... men jag tror också att hans "Akka" betyder Astrid....

Nu åker jag, mamma och William med mormor hem till morfar i morgon, så vi ses nog igen nästa vecka!

Kram!

Glad Påsk!


Lite musik?

Hej! Nu ska ni få se på lite rörliga bilder, och vi börjar med när jag tränar på dragspelet som jag gör då och då. William verkade tro att han kunde sjunga med, men ärligt talat så störde han mest så jag gick till andra rummet...


Så spelar jag vidare...



Och William, han har lärt sig någonting!! Han vet var lampan är och tycker det ganska intressant att den går att tända och släcka. Han sitter bra för sig själv nu och plockar och pillar på leksakerna. Och sen så tror mamma att han försöker säga "mamma" ibland, men hallå?? Man behöver ju inte överdriva hans intelligens! "Baba" kan betyda precis vad som helst!

Lite mer rörliga bilder kommer här. Jag och Willie gosar framför tv:n:


Vårgarderob

Idag befriade mamma mig från vinteroverallen, eller Michelin-kostymen om man hellre vill, och tog på vårjacka, -byxor och -mössa. William hade sin Umbro-vinddress på sig för första gången. En liten modevisning:


Acessoarer: Lila krokus från trädgården, och blå napp från Konsum.




Nu har alltså gungsäsongen börjat. Vill helst inte göra något annat än det, så efter dagis är det standard att gå till lekparken. Jag försöker lära William också, det gick ganska bra.


"Högre William, högre!"

Jag har också fått ett eget bord med två stolar sedan mamma och pappa var på IKEA i helgen! Det var en fantastiskt bra idé! Man kan använda det till mycket:


Bjuda favorithunden på kaffe.


Pussla. Det här bamsepusslet lägger jag helt själv nu, lätt som en plätt!


Och så kan man va två när man ritar!

William har växt till sig lite sedan han var sjuk och inte var så sugen på att äta. 7600 g väger han nu. Han hade förresten besök i söndags när inte jag var hemma, av Molly som är lite mer än ett år. Hon bjöd tydligen Willie på knäckebröd.

   

Vi var på Barnmässa också i helgen, jag, farmor, mamma och William. I farmors folktandvårdsmonter fick jag borsta tänderna på en väldigt stor ...mun.




William spanade mest.

Snart fyller jag år! Det ska bli så kul med kalas och paket! Jippie!

Vi ses snart!
Kram från Lillstrumpa och Syster Yster.





RSS 2.0