Ett livstecken!

Hej hej! Ville bara säga till er som undrar vart vi har tagit vägen så kan jag säga att vi leker och har kul! Vi har också samlat på oss en hel del bilder som ni ska få se så småningom!



Vi ses snart igen!

Min bästis Matilda!

Vilken rolig helg jag och Matilda har haft! Och vet ni vad? Hon sov över här hos mig i natt! Det var jättemysigt!





Låt mig börja från början: I  lördags åkte vi, hela familjen, hem till Matilda för att äta mat och umgås hela kvällen. Vi fick ta på oss pyjamas, borsta tänderna och gå och lägga oss tillsammans, men sedan skulle vi åka hem på natten.



Vi ville ju såklart sitta bredvid varandra på middagen - vem trodde något annat?

William fick också vara med och leka, men han hänger ju inte riktigt med oss på allt om man säger så... Han ville leka med Elis, och försökte få med sig honom och leka med hästarna. Till slut fick han försöka lägga sig på Elis nivå, och leka i babygymmet.


"Det här var ju ganska kul! (Men kan du inte bli lite större snart Elis...)"

Tänk att jag och Matilda har precis likadana tandborstar, och likadan tandkräm!



På söndagen hade vi ett kort lekuppehåll, och jag passade på att följa med farmor ut på en joggingtur i spåret. Jag hade fotbollsträningskläderna på mig, och vattenflaska så klart. Mamma tog ett kort när jag var på väg ut i bilen.


Vi sprang den blåa banan, jag och farmor. Men hittade också några blåbär...

På söndag eftermiddag åkte William med pappa och farmor till Stickan och gammelmormor. Under tiden kom Matilda hem och lekte med mig, medan hennes föräldrar var på Ikea. Då bestämde vi att hon skulle få sova över hos oss från måndag till tisdag. Vi var så spända - det skulle bli jättekul!

Vi åt mat, lekte och tittade på film. När det var dags att lägga sig bäddade mamma åt oss i bäddsoffan så att vi skulle få sova tillsammans. William tyckte också att det var spännande, så han fick vara med och läsa lite bok tills han somnade och bars in i sin säng.




När vi var själva släckte vi lampan och låg och sjöng och pratade tills vi somnade båda två. Sedan sov vi gott, tills Matilda väckte mig på morgonen strax efter sju. När vi hade ätit frukost kom Frida och Elis, och så sa vi motvilligt hej då till varandra och gick till våra dagis.

Åh vad jag tycker om Matilda!






RSS 2.0