Några visdomsord:

Gosa och ha det bra - det tycker Wille och jag!



Snart är det påsk! Hurra!

Några bilder...

...från i fredags, när Matilda var här, måste ni få se. Vi hade tofsar och varandras klänningar. Hon fick låna min prickiga Austaligen-klänning, och jag fick ha hennes lila. Den som matchar min väska (som jag fått av Matilda).

 

Och William skulle vara med som vanligt!

 


Pinsamt med tofsarna brorsan...


Vi måste ses snart igen Matilda! Vi kan ha stående play-date på fredagar om du vill!

 

Men jag har som sagt varit sjuk idag. Har bara orkat titta på film och äta lite glass. Jag har längtat efter pappa lite också... han är i Göteborg över natten. Ser ni det fina kortet på mig och pappa på min speldosa?

 

Men William är pigg som en mört!

 

 

Nu hoppas vi på att jag blir bättre i morgon! Kram!


Sjuk IGEN...

Hej! Nu är jag (Astrid) sjuk igen... Tredje måndagen som en av oss har feber! Typiskt, när det är så fint väder.

Men i helgen var vi friska båda två. Och i fredags hände något jätteroligt!! Jag var på dagis, och väntade mig att mamma skulle komma så där vid tre-tiden. Men ungefär en timme tidigare kom någon annan - Matilda och hennes mamma Frida! Jag blev så glad att jag kastade mig runt halsen på min bästis. Sedan tog vi på mig mina ytterkläder och packade ihop väskan och så gick vi hem till mamma och William. Och så lekte vi en lång stund. Åh vad jag har längtat efter Matilda!

Sedan kom faster Amanda och Henrik hit från Göteborg, och det var mysigt!

Ni kan få se hur frisk jag varit i helgen på den här lilla filmen där jag sjunger med i Salems låt - min favorit just nu. Jag och mamma har en egen dans till den också. Ljudkaliteten är väl inte jättebra... Ska se om jag orkar få till en ordentlig musikvideo med den här låten snart.

Kram!


Nu är Wille sjuk också...

Hej! Vi har haft en jättebra helg och finfint väder i flera dagar. Men i natt var det lillebrors tur att få feber...


Just nu sover han, men ni ska få se lite bilder på hur vi haft det mellan sjukdomarna:



Mormors glasögon! Det var så kul när hon var här...

William gillar också Pippi Långstrump, och brukar också vilja ha pippi-tofsar. Så här kan det se ut. Visst är han söt?


Även när han ska till dagis kan det bli tofsar.

Jag älskar att äta snö! Men det får man visst inte, för det kan vara smutsigt... Så vi fick varsin "isglass" som mamma gjorde i frysen, att svalka oss med i den strålande solen.



William gav sin till snögubben, som en ny näsa. (Han har ju blivit lite småsmält och näslös på sistone...) Sedan gav vi honom var sin kram och puss, på näsan.





Snart fyller jag tre år, det har jag väldigt bra koll på. Jag vet också att jag kommer att få presenter. En sak som jag skulle vilja ha är ett "klippblock" och en papperssax (Astrids egen benämning, mammans anm.).

Puss och kram på er!




William här!

Pappa har kommit hem nu! Det är jätteroligt, jag och Astrid var hos farmor när mamma hämtade pappa, och vi kastade oss om halsen på honom. Tyvärr hade någon tagit hans väska på flygplatsen - den med alla presenterna!!! Men det sägs att de är på väg tillrätta nu. Det hoppas jag!

Syrran är sjuk... det är tråkigt. Men vi har varit hemma med mamma idag, och det är ju mysigt. Syrran är så sjuk att man inte får busa med henne, och knappt gosa med henne.


Hon har legat i soffan hela dagen, varm som en ugn!





Men jag är pigg!


I går gick vi till Mariebergsskogen för att Astrid skulle lämna sina nappar till grisarna, och det gjorde hon - allihopa, och det var väl inte så farligt!? Jag har faktiskt tyckt att hon har varit lite barnslig med de där napparna, tur att hon har insett det nu. Fast jag tycker också att hon har varit väldigt stark, med tanke på att hon är sjuk och allt, som inte klagar över det.
Hon är dessutom helt blöjfri nu, till och med på natten! ... jag vill också bli lite stor... faktiskt så satte jag mig på pottan första gången idag, men det var i och för sig precis efter jag bajsat i blöjan... Det kanske ska vara innan?

I går var hade vi besök också, Esaias var här med sin mamma och pappa och åt mat. Vi hade disco: (det var innan Astrid blev sjuk)





Vi kanske hörs i morgon, vi får se vem som är sjuk eller frisk då. Kram!

Vi har fått en gäst!

Se vem vi stötte på i vår trädgård! Där mitt i all snö stod denne allvarlige man, och ingen vet vem han är eller vad han kom ifrån. Vi tror att han kommit till världen på samma sätt som Barbapapa gjorde, fast ur snön. Han verkar lite nedstämd kanske för att det är den tiden nu - våren står (vanligtvis) för dörren nu. Men vi försökte ingjuta lite hopp i honom och berättade att snön nog inte kommer att smälta än på länge. Vi bad honom njuta av solen och satte på honom en mössa och halsduk, för det är nog ingen risk att han blir för varm i det här vädret.



Men trots lek och sällskap tittar han lika dystert mot solen, som kanske upplevs hotfull för en snögubbe...



Vi får njuta av vårkänslor och färgklickar inomhus!



Kram från mamman och barnen!

...och pappa, nu får du faktiskt komma hem! Vi saknar dig!!

RSS 2.0